Essentii – tilbehør for hår og kropp

Essentii er en egen serie tilbehørsprodukter som dekker alle dine basisbehov for ansikt, hud, hår og negler. Sortimentet består av essensielle hverdagsprodukter i tillegg til innslag av spennende sesong- og trendprodukter. Dekk alle dine hverdagsbehov med Essentiis utvalg av spenner, strikker og bånd til håret, sminkeverktøy og -tilbehør som rouge- og pudderkoster, sminkeputer og vippetenger i tillegg til vedlikeholdsprodukter som pinsetter og neglefiler. Essentii fører også eget sortiment for hårbevisste småfolk.

HÅRPRODUKTER

Essentii hårfavoritter dekker de fleste hverdagsbehov, enten du skal sette opp håret i en rask og praktisk nakkeknute eller skal slå ut håret med en dekorativ hårspenne. Her finner du tilbehør som hårstrikker, hårbånd og hårbøyler, men også kammer og hårbørster for vedlikehold, pleie og styling av håret for ulike behov og hårtyper.

Se alt av hårtilbehør her >>

SMINKETILBEHØR

Essentii har det meste innen tilbehør som dekker dine daglige make up-behov. Her finner du et variert utvalg sminkeverktøy tilpasset både sminkens ulike teksturer og deler av ansiktet, fra sminkekoster, -svamper og pudderputer for kinn, øyne og bryn til vippetenger, praktiske lommespeil og mye mer.

Se alt av sminketilbehør her >>

PLEIE

Essentii har et stort og variert utvalg produkter til den daglige kroppspleien og velværefølelsen. I sortimentet finner du alt fra neglebørster til dusjbørster og badesvamper, eller skrubbehansker som gir huden din tilbake den flotte gløden. For velstelte hender og føtter finner du også sakser, neglefil og fotfiler. Finn dine hverdagsfavoritter!

Se alt til sminke og kosmetikk her og alt av skrubber og svamper finner du her >>

BARN

Essentiis sortiment til barn består av et fargerikt og barnevennlig utvalg for småfolk som liker å pynte seg. Her kan de minste finne prikken over i´en i form av en søt hårbøyle eller hårklype med rosett. Her finnes noe til de fleste anledninger, enten det er til en hårfin dag i barnehagen, skolestart eller bursdagsfesten.