IGO-kofferten er din ideelle reisepartner

Skal du reise med fly, bil eller tog? Uansett om du skal på langtidsferie eller helgetur er IGO-kofferten skapt for å være din trofaste reisevenn.

7 års garanti

Med imponerende 7 års garanti på alle IGO-kofferter, føler du deg ekstra trygg dersom uhellet er ute. De er designet for lang levetid og tåler en krevende reisevei. Garantien beskytter mot produksjonsfeil, men gjelder ikke for normal slitasje eller feil bruk. Dersom kofferten din blir skadet under flytransport skal det dekkes av flyselskapet, det er derfor viktig at du melder fra om skaden så raskt som mulig.

Praktiske funksjoner som lar deg reise med stil

Koffertene er designet med smarte funksjoner som gjør reisen din enklere. IGO-koffertene kommer også med forskjellige farger og mønstre slik at du finner en som er perfekt for deg.

Smidige hjul

Du kan velge om du skal ha en koffert med fire eller åtte hjul. De med fire fungerer godt til vanlig reise, mens åtte hjul gir stabilitet til tung bagasje.

Solid glidelås

Koffertene er utstyrt med en solid glidelås og en stor glider som lar deg åpne og lukke uten problemer.

Smart logo-plassering

IGO har et gjennomtenkt design med logomerket sitt plassert på toppen. Det er en genial løsning som gjør at du unngår at kofferten setter seg fast på transportbåndet.

3 ulike størrelser: hvilken passer for deg?

Kofferten er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, slik at du velger etter dine behov.

Stor

Den store kofferten er romslig og perfekt når du planlegger å storhandle eller reiser med familien på tur.

Medium 

En medium koffert er praktisk når du skal på en ukes ferie og er enklere å håndtere enn en stor.

Liten

Den minste kofferten passer til helgeturer og når du skal reise lett. Hvis du ønsker å bruke den minste kofferten som håndbagasje på fly, må du sjekke restriksjonene angående tillatt vekt og størrelse hos ditt flyselskap, da dette kan variere.

Organisert bagasje

Velg en koffert som gir deg oversikt over innholdet.

Romdeler for smart pakking

Bruk den innvendige romdeleren til å organisere tingene dine, slik at du raskere finner frem til alt du trenger, og slipper å grave i koffertkaos.

Kryssbånd for orden

Det innvendige kryssbåndet holder eiendelene dine på plass og beskytter det fra å bli kastet rundt i kofferten. Det holder også klærne dine på plass slik at du unngår at det krøller seg.