Fikse Hjemme

Hos Europris finner du masse varer for å fikse opp hjemme, enten du skal pusse opp, bygge nytt eller trenger utstyr til jobben.
Fikse Hjemme

Fikse Hjemme

Det er alltid noe å fikse i et hjem. Noen ganger store ting, andre ganger små – innendørs og utendørs. Hos Europris finner du et stort utvalg av malekoster og – ruller, el-verktøy, håndverktøy som gripetang og skrutrekker, samt annet tilbehør du trenger for å få jobben gjort. Visste du f.eks at Harris – Storbritannias største produsent av malekoster og -ruller – er blant våre leverandører?
Gjør klart
Å være godt forberedt før du starter opp, gjør jobben enklere. Å finne ut at du ikke har rett størrelse på skrutrekkeren, eller gå tom for maskeringstape midt i malearbeidet er kjedelig og ødelegger hele arbeidsflyten.
Rydd bort
En god arbeidsplass er en ryddig arbeidsplass. Unngå å snuble i møbler og leker, eller måtte flytte gjenstander fra et sted til et annet. Rydder du bort får du både dekket til gulvet ordentlig og får en bedre flyt i arbeidet.
Dekk til
Beskytt gulv og møbler mot malingssøl, støv, riper og slag. Ikke bare slipper du ubehagelige overraskelser i etterkant, men du jobber også bedre når du slipper å bekymre deg for at gulv og møbler kan bli ødelagt.
Gjør jobben
Skal du male eller måle? Borre eller eller sveise? Sage eller slipe? Hos Europris finner du et stort utvalg el-verktøy og andre håndverktøy samt malerutsyr og tilbehør du trenger for å få jobben gjort. Ta en titt på vårt store utvalg!
Vask ut
Siste punkt på gjøremålslisten er opprydding og vask. Uansett hvor nøye du har vært med tildekking er det alltid nødvendig å rengjøre flater som gulv og møbler. Hos Europris finner du vaskemidler og utstyr til alle formål.
Harris
Harris er markedsleder i Storbritannia, og har vært på markedet i over 80 år! Innovasjon, produktdesign og –utvikling er svært avgjørende for Harris suksessen.
Harris ELITE
ELITE-serien er en av våre beste malerpensler utformet med et ergonomisk grep. Busten er en blanding av naturlig og syntetisk hår som sørger for optimal opptak av maling. Rustfri hylse rundt busten.
Harris PRO
PRO-serien er gode koster med et håndtak designet for optimalt grep og komfort mens du jobber. Busten er en blanding av avanserte syntetiske hår som gir et godt opptak av maling.
Harris SELCT
SELECT-serien gir deg gode pensler til en rimelig penge. Busten er en blanding av syntetisk og naturlig hår, og kan brukes til alle malingstyper.
Håndverktøy
Europris har solgt håndverktøy i mange år. Vi har et stort utvalg for deg som er handy, enten du foretrekker rimelige gode merker eller merkevaren av topp kvalitet.
Elektroverktøy
Europris har solgt elektroverktøy i en årrekke, og har god erfaring både fra kjente leverandører og egne merker. Nå har vi lansert Hyundai, et solid og godt valg for deg som liker å ordne opp selv.