Oppbevaring for hage, garasje og garderobe

Behovet for oppbevaring og system i tingene våre strekker seg stadig lengre forbi husets fire vegger. Garasjen, boden, loftet, hagen og kjelleren fylles stadig opp til randen med viktige og mindre viktige gjenstander uten særlig orden. Heldigvis er Europris eksperter på oppbevaring for ethvert rom! Smarte oppbevaringsbokser, kasse og plastbokser finner du her >>

Alle kategorier under "Oppbevaring"

En garasje med system

Garasjen er definisjonen på et flerbruksrom. Ikke bare setter vi fra oss bilen der, vi oppbevarer gjerne sykler, verktøy, skiutstyr og vinterdekk der også. For å skape et visst system i din garasje er reoler i stål en utmerket løsning. De er kraftige og tåler vekten av for eksempel tungt verktøy samtidig som du får organisert vekk fra gulvet og opp i høyden for maksimalt utnyttelse av plassen.

Vil du ta organiseringen et hakk videre kan reolene fylles med praktiske oppbevaringsbokser slik at hver kategori får hver sin dedikerte plass.

Perfekt til din hage

Det krever sitt og opprettholde en grønn, frodig og ryddig hage. Utstyr som raker, hageslanger, stiger, plantejord og leker hører en hage med. Men alt dette må jo også lagres en plass, enten det er over vinteren eller bare over natta. Hos oss får du faktisk et helt hageskur som du kan plassere i din hage. Skuret har innebygd ventilasjon, vinduer og et gulv som tåler vekten av redskapene du trenger å oppbevare.

Garderobe med oppbevaringssystem

I tillegg til robuste frittstående stålreoler finner du også det du trenger for å sette sammen din egen skreddersydde garderobe. Enten det er til soverommet eller andre rom hvor det er behov for oppbevaring hjelper vi deg å sette ting i system. En av våre bestselgere er kurvstativer som kan romme det aller meste. Perfekt til å sette inn i skap eller på boden og fylle med klær, sengetøy, sokker eller annet. Smart oppbevaring til faste, lave Europriser!