Grønnsak- og blomsterfrø

Gleder du deg like mye til vår, sol og varme som oss? Visste du at det er en del grønnsaksfrø og blomsterfrø du kan starte med innendørs fra februar/mars? Da er du klar for å plante ut i hagen når faren for nattefrost er over, og kan sikre deg friske blomster og grønnsaker tidlig på sommeren.

Enten du liker å pusle litt med hagestell alene, eller om du ønsker en fin aktivitet for hele familien - er forberedelsene til hva som skal plantes til våren fint å starte med tidlig. Er det noe dere har testet tidligere? Noe du er ekstra glad i? Se gjennom vårt store frøutvalg, finn deres favoritter og ta med store og små på hele prosessen med planting, vanning, lys og utplanting til våren.

Hos Europris har vi et godt utvalg i grønnsaksfrø og blomsterfrø, i tillegg til jord og utstyr du trenger for å starte forberedelsene til vår og utplanting. Vi anbefaler at du bruker en så- og kaktusjord til planting av frø. Denne typen har en lett og fin struktur, og fungerer godt til planting av alle typer blomsterfrø og grønnsaksfrø.