Du kan stole på Leni!

Leni, eier og daglig leder av Rent & Ryddig AS, er vår produkttester. Hun er også med på å utvikle nye produkter til vår egen Effekt-serie.

Som profesjonell har Leni vært borti de fleste utfordringer innen rengjøring, og som produkttester har hun god kjennskap til de fleste av dem. Nå bruker hun sin erfaring og kunnskap til å gi deg råd om både produkter og bruk, og deler sine personlige vasketips og favoritter.

Våre populære kategorier

Alt til vask og rengjøring

Renhold står kanskje ikke på toppen av noens ønskeliste, men med riktig utstyr og gode tips og knep underveis kan det oppleves mindre tungt. Generelt gjelder det å holde fokus på den gode følelsen når jobben er gjort – nesten som å være nydusjet selv!

Hos Europris finner du absolutt alt du trenger av både vaskeprodukter og -utstyr til de forskjellige oppgavene med gode råd på kjøpet. Vår egen rengjøringsekspert Leni bidrar også med sine private proff-tips på film på flere områder folk flest lurer på.

Vi har mopperklutersvamperlangkoster og høytrykkspylere enten du skal ta fatt på kjøkken, bod, gulv eller vinduer, men du finner også produkter og utstyr til både fasadevask og bil. Kom i gang med Europris!

Parkett, laminat, vinyl eller fliser, malte gulv eller lakkerte gulv – ulike gulv kan kreve både ulik renhold og rengjøringsmidler. Vi gir deg råd om hva som er best for ditt gulv, i tillegg til det du trenger for best mulig behandling av gulvet. 

Vindusvask er manges mareritt. Støv og skitt, spor etter regn og ruskevær, fingermerker… før man vet ordet av det ser det ikke ut. Bli kvitt vinduspanikken og få rene ruter på et blunk med enkle tips og riktige produkter.

Husets hjerte og kanskje det mest trafikkerte området i hjemmet. Her er renhold minst like viktig for hygienen som trivselen. Både benkeplate, kjøleskap, vask og ovn er områder som bør gjennomgås jevnlig. Unnagjør jobben på rekordtid med gode tips og riktige produkter!

Badet med kalkrester, såperester, vannstriper, damp, hår, støv og potensielle bakterieområder som toalettet kan kreve grundigere rengjøring enn andre rom, og produkter med litt mer krutt. Få gode tips til både produkter og riktig bruk.

Hos Europris har vi en mengde produkter som tar vare på både bilen din – både på innsiden og utsiden. Finn produktene du trenger og ta samtidig med deg våre beste tips til hvordan du beholder nybil-følelsen år etter år.