Vask & rengjøring

Har du tiden, gir Europris deg alt du trenger av vaskemidler til en lav pris. Vi har kjente merker som Ajax og Jif i tillegg til våre eget merke som heter Effekt. Prøv vårt eget merke, spar penger og få mer til overs. Se produkttips fra vår vaskeekspert her >>

Alle kategorier under "Vask & Rengjøring"

Under følger noen produkttips fra vår vaskeekspert Leni:

WC-rens

Hold toalettet rent og pent med WC-rens. Denne er svært effektiv og anvendbar. Hva er vel bedre enn et velduftende toalett?

Magic svamp

Den magiske svampen er mitt hemmelige våpen når jeg kommer over vanskelige flekker på vegg, sot på vinduskarmer eller innsiden av skap. Der vaskekluten kommer til kort, gjør "magic svampen" susen.

Effekt baderom

Effekt baderom spray forvandler rengjøring av bad til en lek. Den er like effektiv til rengjøring som tilsvarende baderomssprayer, men uten den sterke kjemikalielukten som ofte gir ubehag.

Glassklut

Denne glasskluten klarer jeg meg ikke uten. Jeg har prøvd en del glasskluter oppigjennom, men denne er suveren! Like perfekt til vask og rengjøring av rustfritt stål som til glass.

Effekt kjøkken

Effekt kjøkkenspray er like effektiv til rengjøring som tilsvarende kjøkkensprayer. Dette er min absolutte favoritt på kjøkkenet! Den fjerner fett og matrester på et blunk og tar rengjøring av kjøkkenet til nye høyder. Super til rengjøring av kjøkkenvifte!

Effekt mopp

En mopp er smart til generell rengjøring hjemme. Det finnes en mopp til alt; gulv, tak og vegger, våtmopp og tørrmopp. I tillegg er mopp en god investering for ryggen!