Kleshengere

Få orden i klesskapet med kleshengere til Europriser! En kleshenger holder skjorter og bluser fri for brettekanter og holder skuldrene på klærne intakt. Klesskapet ditt blir også mye mer oversiktlig. Sjekk ut vårt utvalg av kleshengere til faste, lave Europriser.

Kleshenger med funksjon

Hos oss får du kleshengere i tre, i plast og dekket med velur. Kleshengere med velur er perfekt til oppheng av bluser, kjoler og skjorter i silke og andre glatte, fine materialer slik at plaggene ikke sklir av hengeren. Perfekt til de plaggene i skapet som du er ekstra glad i.

Våre kleshengere får du også med oppheng til buksen eller til slips. Med en slik kleshenger får du hele dressen på en henger! Dette er også en fin måte å sette sammen favoritt antrekkene dine og henge dem klare til bruk i skapet. Da sparer du mye tid på lete frem et antrekk på hektiske morgener. Du kan også henge på belter eller små skjerf for å virkelig fullføre antrekkene.

Med klær som dekor

Kleshengere hører ikke bare hjemme lukket inne i klesskapet. Har du et klesstativ kan du også bruke kleshengere til å henge opp de fineste plaggene du har og pynte med klærne dine. Bruk ensfargede hengere i tre eller sorte hengere for et helhetlig blikkfang på soverommet. Vi har kleshengere i pakning som inneholder 3 til 10 hengere.

Kleshengere til de små

Vi har også mindre kleshengere til barn i plast som passer til smårollingenes klær. Kleshengere i plast eller med velur er også smalere og tar dermed opp mindre plass i skapet enn tykkere hengere i tre.

Tips: Klær som ikke kan tørkes i tørketrommel kan enkelt henges på en kleshenger slik at den tørker i fasong og ikke får brettekant etter å ha vært hengt over et tørkestativ. Har du litt luft mellom klærne i skapet eller på klesstativet kan plagget til og med tørke på sin rette opphengte plass.