Mat og grill

GJØR DET KOSELIG RUNDT GRILLEN

Sommer betyr deilig sommermat, og de aller fleste av oss forbinder sommeren med grill og grillmat. Det finnes nesten ingen grenser for hva man kan ha på grillen, og derfor er det ekstra hyggelig å kunne gjøre noen forberedelser sammen med venner eller familie og grille litt og litt mens man nyter den gode maten.

Hos Europris har vi flere typer griller, både gassgrillelektrisk grill og kullgrill i ulike størrelser, slik at du garantert finner en som passer deg og ditt behov. Vi har også alt av tilbehør til grillen som grillovertrekkbørster for renhold og vedlikehold og diverse grillutstyr som grillsett, grillpader, klyper og gaffler for at du skal ha det rette verktøyet til de ulike typer grillrettene som skal tilberedes. Med Europris blir du en grillmester på rekordtid!

TA KJØKKENET MED UT - LAG MAT SAMMEN!

Noe av det beste med sommeren er at man kan tilbringe hele dagen ute, fra frokost om morgenen til kos og hygge på kvelden. Om du har egne barn eller venter besøk, kan en hyggelig aktivitet være å lage mat sammen - ute. Ta med skjærefjøler, kniver, mat og tilbehør ut, og gjør det til en superhyggelig og sosial aktivitet sammen. Prøv noe nytt eller nye smaker, og blir det ingen suksess prøver dere noe annet.

Du finner også lekre serveringsbrett og fat hos oss, om det skulle være liten plass til å gjøre forberedelsene ute. Gjør forberedelsene sammen inne, og ta med alt ut på et brett. Få noen til å dekke bordet mens dere forbereder maten, og vipps - så er sommermiddagen klar på 1-2-3 og du sitter igjen med godfølelsen og flotte minner fra en fin dag og kveld. Husk pledd og sitteputer om dere skal sitte ute lenge, da blir det litt ekstra kos og ingen må dra fordi de fryser.