Rydde i bod og garasje

Garasjer og boder blir ofte så fulle at man mister oversikt over hva man har og hvor ting befinner seg. Med en ryddig garasje blir det enklere for deg å finne det du trenger. I denne artikkelen får du tips til hvordan du kan få det ryddig i garasjen.

Rydd og få oversikt over hva du har

Boder og garasjer blir ofte oppbevaringsrom for gjenstander som ikke brukes så ofte, og ting du mest sannsynlig ikke trenger lenger. Start opprydningen med å få oversikt over hva du skal beholde, og hva du kan gi bort, selge eller kaste. Da får du frigjort plass i garasjen, og det gjør det lettere å finne frem det du trenger. Et godt tips er å tømme garasjen for gjenstander, da blir det enklere å sette alt i system når alt skal ryddes på plass. Plasser det du skal beholde i ulike kategorier, som for eksempel «bil», «turutstyr» eller «sport og aktiviteter», da sparer du tid når du skal sette tingene inn i garasjen igjen, og det blir enklere å finne frem.

Hold gulvet fritt for gjenstander

Garasjen er i utgangspunktet ment for oppbevaring av bil, men med utstyr i hopetall er det ikke alltid like enkelt å få plass. Ha derfor som utgangspunkt å holde gulvet fritt for rot. Dette gir både et ryddig uttrykk, gjør det enkelt å holde det rent og du får plass til bilen! Heng opp kroker, sykkelholder og knaggrekker på veggen, så får du enkel tilgang til tingene dine. Et hyllesystem eller en reol er perfekt for å få gjenstander og rot opp fra gulvet, og gjør at du kan utnytte plassen maksimalt. Her kan du enkelt lage et system der alt har sin faste plass og er lett tilgjengelig ved bruk av oppbevaringsbokser.

Oppbevaringsbokser bidrar til at hyller og reoler fremstår mer ryddig, og gjør det enkelt for deg å finne det du trenger. Velger du gjennomsiktige oppbevaringsbokser får du god oversikt ettersom du ser innholdet, men du kan også bruke svarte eller fargede oppbevaringsbokser hvis du ønsker et robust, ensartet uttrykk. Oppbevaringsbokser med lokk holder innholdet fritt for støv og skitt, og bokser i like størrelser kan stables oppå hverandre. Perfekt hvis du ønsker å samle stort og smått! Store oppbevaringsbokser er perfekte for å oppbevare større eller mange gjenstander som klær, verktøy og turutstyr, mens små oppbevaringsbokser kan brukes til mindre gjenstander som spiker, skruer eller lyspærer.

Velg størrelsen på oppbevaringsboksene

Store oppbevaringsbokser

Store oppbevaringsbokser egner seg godt til større gjenstander eller ting som tar litt plass. Store oppbevaringsbokser egner seg for eksempel til lagring av klær, sekker og turutstyr, pledd, leker og verktøy. Velg mellom 30 liter til 80 liter.

Mellomstore oppbevaringsbokser

Mellomstore oppbevaringsbokser er veldig anvendelige og kan brukes til oppbevaring og trygg lagring av det meste. Her kan du oppbevare alt fra jule- og påskepynt til skjøteledninger og hørselvern. Velg mellom 13 liter til 25 liter.

Små oppbevaringsbokser

Små oppbevaringsbokser er perfekte til å sortere og oppbevare små gjenstander og ting som har lett for å rotes bort. De små oppbevaringsboksene passer ypperlig for å sortere skruer og spikere, eller for oppbevaring av lyspærer. Størrelsene passer gjerne i skuffer, skap og hyller. Velg mellom 0,3 liter til 8 liter.

De fleste av våre oppbevaringsbokser er produsert av høykvalitetsmateriale, er enkle å rengjøre og kan resirkuleres som hardplast for gjenvinning og gjenbruk.