Möller's
Produktnummer:
187196

Möller`s Omega -3

45 stk fisk frukt
124,90
124,90
124.90
124.90
12490
Nettlager
Produktinformasjon
Möller’s Omega-3 geléfisker med herlig fruktsmak. Kosttilskuddet inneholder D-vitamin som er godt for benbygningen og immunforsvaret og DHA-fettsyre som er viktig for utvikling av hjerne og syn. Produktet er uten tilsatt sukker og inneholder naturlig aroma. Anbefalt dagsdose for voksne og barn over 3 år er 2 geléfisker.

• Inneholder omega-3 og vitamin D.
• Små geléfisk med god fruktsmak
• Bidrar til et normalt syn, hjerte*- og hjernefunksjon og et normalt, godt immunforsvar**
Møllers Omega 3 fisk er små geléfisk med kjempegod fruktsmak. Produktet inneholder vitamin D og de samme sunne omega-3-fettsyrene som flytende Möller’s Tran, næringsstoffer som er viktige for optimal utvikling og vekst.
Omega-3 er en av de viktigste byggeklossene i hjernen og har en dokumentert effekt på hjernens utvikling. Vitamin D fremmer opptak av kalsium i kroppen og er dermed nødvendig for å kunne bygge et normalt skjelett.
Møllers Omega-3 Fisk inneholder omega-3 fettsyrene EPA og DHA som bidrar til hjertets normale funksjon*. DHA bidrar til hjernens og synets normale funksjon**.
*Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. ** Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
187196
GTIN
7070866025960
Antall i forpakning
45 stk
Smak
Frukt
Næringsinnhold
Ingredienser søtstoff (xylitol, sorbitol), fiskeoljekonsentrat, vann, gelatin (storfe), naturlig aroma, antioksidant (eplesyre), surhetsregulerende middel (trinatriumcitrat), naturlig fargestoff (paprikaekstrakt), kolekalsiferol (vitamin D3)
Allergikere kan reagere på: fiskeoljekonsentrat
Informasjonen er levert av ORKLA HEALTH AS
Lagerstatus i butikk