Sanasol
Produktnummer:
179720

Sanasol

500 ml
96,90
96,90
96.90
96.90
9690
NOK 19380/Liter
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Produktinformasjon
Multivitamindrikke som hjelper deg med å supplere det daglige vitaminkravet som kroppen din trenger for å fungere optimalt, 500 ml.

• Inneholder hele 10 vitaminer, herunder de viktige A-, B-, C-, D- og E-vitaminer.
• En herlig appelsinsmak!
• Uten sukker
Sana-Sol er for mange nordmenn forbundet med gode barndomsminner. Den kjente og kjære merkevaren har helt siden 1933 vært en fast følgesvenn for mange små gjennom oppveksten. Det er ikke uten grunn at Sana-Sol ofte sies å være selve solen i kjøleskapet.

Det er et universelt ønske å gi barna de beste forutsetningene for en sunn og god oppvekst. Sana-Sol er med den gode smaken du husker fra barndommen en enkel måte å gi barna et tilskudd av viktige vitaminer. Sana-Sol inneholder hele 10 vitaminer og er et flytende multivitamintilskudd.

Kroppen jobber kontinuerlig med kompliserte prosesser. Den bygger opp og vedlikeholder skjelett, muskler, hud og slimhinner, og immunforsvaret. Samtidig omdanner kroppen fett, proteiner og karbohydrater til energi. Vitaminer er viktige næringsstoffer for å bidra til at disse prosessene fungerer optimalt. Vitaminer produseres ikke selv av kroppen og vi er derfor avhengig av å få dette tilført gjennom tilskudd eller via kosten.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
179720
GTIN
7070866023188
Smak
Appelsin
Volum (ml)
500 ml
Næringsinnhold
Ingredienser Stabilisator (sorbitol), vann, vitaminer (L-askorbinsyre, nikotinamid, DL-a-tokoferylacetat, dekspantenol, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, folsyre (pteroylmonoglutaminsyre), D-biotin, kolekalsiferol), fortykningsmiddel (guarkjernemel, johannesbrødmel og agar-agar), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma (appelsinolje) og emulgator ( soyalecitin ).
Allergikere kan reagere på: soyalecitin
Informasjonen er levert av ORKLA HEALTH AS
Lagerstatus i butikk