TRYSILSOKKEN - FOR FOLKET

Det er ikke uten grunn vi kaller TRYSILSOKKEN hele Norges favorittsokk. I tillegg til å holde deg varm på bena, er den slitesterk og holder fasongen vask etter vask.

Det finnes en komfortabel Trysilsokk for alle i familien. Enten du er voksen eller barn, frysepinn eller sofagris, supersporty eller bare liker å være litt aktiv. Sokkene passer like godt for alle hverdagene med jobb, skole eller barnehage, som for helgereturer i by, skog eller på fjellet. 

TRYSILSOKKEN selges kun hos Europris, til europriser, selvfølgelig. Finn din favoritt nedenfor.

Vi har også andre ullsokker fra vårt varemerke Trysil, disse kan du se her >>

GOD OG VARM - 26% ULL I SÅLEN

En sokk som passer godt for deg som sjeldent fryser på føttene, men liker å være tørr og varm. Den egner seg like bra til hverdagsbruk hjemme som til hytteturer på fjellet og fine turer i skog og mark.

GOD OG VARM har også alternativer for de aller minste, med antiskli på undersiden av sokkene. Se utvalget her >>

GOD OG VARM har 26% ull i sålen, og passer perfekt i turskoene.

TYNN OG VARM - 57% ULL I SÅLEN

Passer godt til deg som er aktiv, for eksempel i langrennssporet, men som likevel liker litt ekstra varme på føttene. Mange bruker den også på jobb i vinterhalvåret når man skal være litt ute, men mest inne. Selv om sokken er tynn, er den fortsatt varm.
Se utvalget her >>

TYNN OG VARM har 57% ull i sålen, men er likevel tynn nok for de aller fleste sko.

EKSTRA VARM - 50% ULL I HELE SOKKEN

Denne sokken passer perfekt i alpinskoene, på kalde hyttegulv, til kjølige fjellturer og ellers når du trenger litt ekstra komfort og varme. Den vil alltid være et naturlig førstevalg hvis du fryser lett på føttene. Disse sokkene egner seg best om vinteren og er vår tykkeste variant. Se hele utvalget her >>

EKSTRA VARM har 50% ull i hele sokken, og har innvendig frotté i sålen for ekstra komfort.