Julebelysning ute

Europris er din komplette leverandør av farget, hvit, spektakulært, stilig og stemningsfullt julebelysning utendørs – For å pynte litt ekstra i hagen, eller dekorere huset ditt til et landemerke i desember. Du kan velge mellom mange varianter lys til både trær og busker – store, små eller blinkende. Usikker på hva du skal velge? Se vår JULEBELYSNING GUIDE her. Under følger årets utebelysning til julen:

Utendørs julebelysning for hus, garasjer, busker og trær

Flere og flere pynter med julebelysning ute. Det er ikke lenger uvanlig å se husfasader, garasjer, busker og trær blinke i desembermørket. Noen begrenser seg til et diskret lysskilt på døren eller en enkel lyslenke rundt rekkverket på balkongen mens andre forvandler hus og hage til en eneste stor lysfestival. Hos Europris kan du velge og vrake i utebelysning! Vi har både individuelle lyslenker og figurer, men også systemlys som enkelt lar deg lyssette større områder om gangen. Lyst til å utfordre julekreativiteten din? Ta turen innom Europris – hele Norges julebutikk!

Systemlys – utendørs julebelysning

Systemlys er beregnet for belysning utendørs og er enkelt fortalt en serie skjøteledninger som kan bygges ut i alle retninger og lengde slik at du kan pynte hus og hage med julelys på en enkel, rask og trygg måte. Systemlys krever ingen forkunnskaper for å lykkes, og du får alt til montering hos Europris: startsett, adapter, ledninger, overganger, forgrenere, splittere og selvsagt et stort utvalg dekorative pærer og lys i ulike former og fasonger.

Nå tennes tusen LED-lys

All vår utendørs julebelysning er LED. Det er flere fordeler med dette:

1. LED-belysning tåler kulde/fuktighet (mao norske temperaturer og vintervær) svært godt.

2. LED bruker veldig lite strøm og gir dermed liten belastningen på strømnettet og miljøet.

3. LED har lang levetid og avgir lite varme

4. LED tåler tåler vibrasjoner godt

Fra kaldhvit til varmhvit trend i 2018

LED-belysning fås i både det som kalles kaldhvit og varmhvit. Tidligere var det kaldhvit som dominerte trenden for julebelysning utendørs, men dette har gradvis endret seg, og i 2018 er trenden varmhvit. Varmhvitt lys har har en bedre temperatur for utebelysning. Den gul-hvite fargen som gir den lune, varme følelsen har en bedre effekt i mørket enn den noe skarpere og blendende effekten kaldhvitt lys kan gi.

Vår utendørs utebelysning til jul

Europris har julebelysning til både den beskjedne og tradisjonelle, den vågale og den overdrevne. Finn dine favoritter blant lysslynger, lysnett, girlandere, stjerner og snøfnugg. Her finner du alt du trenger for å skape akkurat den julestemningen du er ute etter. Nesten all vår julebelysning er varmhvit.

Lysnett

Kle busker og hekk til jul på én-to-tre med dette dekorative og effektfulle lysnettet. Nettet kastes enkelt over det du ønsker å lyssette og vips er du klar. Varmhvite LED- lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Girlander

Dekorative girlandere du kan bruke både inne og ute. Gir en fin effekt surret rundt rekkverk, stolper, som en ramme rundt vinduer eller til husets inngangsparti. Varmhvite LED-lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Flaggstanglys

Forvandle flaggstangen til et juletre med nydelige flaggstanglys! Gir effektfullt og nydelig julestemning. Leveres med opptil 2400 varmhvite LED-lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Lyslenke

Allsidige og stemningsskapende lyspunkt som blinker like vakkert hvor enn de brukes. Nydelige på husfasaden, surret rundt stolper og rekkverk eller flettet inn i nettinggjerder. Perfekt til bruk på juletre. Fås i ulike figurer (tradisjonelle små lys, kongler, stjerner osv), ulike lengder og i fargene varmhvit og multifargede med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Lysslynge

Med lysslyngen Setesdal får du nesten 15 meter julestemning! Med sine 480 lys kan du lyssette et stort område på en enkel og rask måte. Brukes på fasade, juletrær, busker, hekker og det meste du ønsker å kle i julestemning. Varmhvite LED-lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Lysrep/led-rør

Tøy, bøy og form lysrepet etter behov. Lysrepet er enkel og praktisk utendørs julebelysning for den som ønsker seg en effektfull, men enkel måte å pynte på. Finnes i tradisjonell varmhvit, rød og blå.

Julefigurer med lys

Velg mellom et stort og variert utvalg hyggelige lysfigurer til hage, terrasse og inngangsparti. Her finner du reinsdyr, snømenn og nisser som setter prikken over i´en og ønsker julegjestene velkommen.

Lyskilt og dørkranser

Ønsk god jul med fargesprakende, dekorative lyskilt på husveggen eller en flott dørkrans. Hos Europris har vi et stort og variert utvalg som passer akkurat dine ønsker.

Snøstjerner

Lag din egen stjernehimmel! Disse forseggjorte og nydelige snøstjernene lager god stemning og setter prikken over i´en uansett hvor de henger. Varmhvite LED- lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Snøfnugg

Det snør, det snør, tiddeli bom – la det lave ned med disse dekorative og stemningsfulle snøfnuggene som ikke bare er pene å se på, men også skaper deilig julestemning. Varmhvite LED- lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Kulekjede/snøballer

Som perler på en snor – morsomme og dekorative snøballer som passer perfekt med sesongen. Kjempemorsomme som alternative lys på juletreet, eller surr dem rundt busken og forvandle den til en ekte lyslykt. Varmhvite LED- lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Istapper

Morsomme istapper på snor. Gjør seg ekstra godt på rekkverk og der istapper naturlig ville hengende fra kanter. Varmhvite LED- lys med ulik lysfunksjon/blinkemodus.

Kjøp trygt hos Europris – se etter IP og CE-merket!

All utendørs julebelysning har minimum kapslingsklasse IP44 hos Europris. Dette er et internasjonalt EØS-godkjenningsmerke for elektrisk, utendørs utstyr. I tillegg til IP skal elektrisk utstyr genrelt være merket CE. (Nb! Må ikke forveksles med C E som betyr Chinese Export)

Julelys, julebelysning og brannsikkerhet utendørs

Elektriske koblinger er ikke glade i fuktighet. Tenk alltid sikkerhet fremfor estetikk, og lær deg noen grunnleggende regler for å unngå kortslutninger og potensielt brannfarlige situasjoner:

  • Utendørs julebelysning skal i tillegg til CE-merket ha det internasjonale godkjenningsmerket IP+ to siffer (minste krav IP44)
  • Veggmonterte stikkontakter skal ha lokk
  • Ledninger og kontakter skal ha skrufatning eller vanntett kapsling
  • Kontaktmateriell og utstyr bør være av gummi.
  • Tenk sikkerhet og vær praktisk – legg ledninger slik at hverken mennesker eller dyr kan snuble/ødelegge dem, og slik at ledninger ikke kommer i veien for snøfresere o.l.
  • Bruk LED-lys