Mosquito Magnet Pioneer - ta tilbake sommeren! 

Mange av oss har noen kjipe minner om campingturer eller sommerferier som ble litt annerledes enn vi hadde tenkt, mye takket være mygg eller knott. Myggen trives best i nærheten av vann eller vegetasjon, som betyr at det kan være mange steder i Norge som er utsatt for mygg eller knott. Men, vet du hva? Nå kan du gå sommeren i møte uten en eneste bekymring for plagsomme insekter. Med Mosquito Magnet Pioneer får du kontroll på mygg og knott over et område på 4 mål!

Mygg og knott tiltrekkes av menneskers utånding og dufter vi gir fra oss. De har dårlig syn, og stoler derfor på luktesansen når de er på jakt etter neste offer. Det er bare hunnmyggen som stikker og suger blod, og hun kan leve i opptil tre måneder og kan produsere opptil 1000 egg i denne perioden. Hunnmyggen kan legge så mange som 300 egg i én enkelt vanndråpe. Det tar bare to uker fra egget er blitt til en ferdig utviklet mygg, som er klar for nye eventyr.

Lest nok? :-) Gå til anskaffelse av en Mosquito Magnet myggfelle her eller se video under og les videre ...

Her er en kort video som forklarer hvordan den virker:

Markedsledende på fangst av mygg og knott

Mosquito Magnet er en myggfanger og knottfanger som drives av strøm og propan. Myggfellen produserer co2 som tilsvarer menneskers utånding. I tillegg produserer maskinen en duft som er en etterligning av menneskets hud-lukt, som virker lokkende for både mygg og knott. Når myggen eller knotten kommer nærme nok, blir de sugd inn i et nett i fellen og vil innen 24 timer tørke ut. Mosquito Magnet er mer effektiv mot knott enn forgjengeren Patriot, og er en tett og robust konstruksjon. Maskinen passer til hager og områder med normale myggproblemer.

Fordeler med å holde bestanden nede - eller bli kvitt myggen helt? 

Det er mange fordeler med å ha en Mosquito Magnet i hagen. Mygg og knott kan være smittebærere, og ved å redusere bestanden blir det mindre fare for smitte av ulike sykdommer. For ikke å snakke om at mygg og knott setter en demper på de koselige sommerkveldene vi lengter etter allerede fra februar.

Hunnmyggen trenger blod for å kunne gi eggene proteiner, og må i noen tilfeller stikke flere ganger for å få nok blod til å kunne legge egg. For at blodet ikke skal koagulere spytter hunnmyggen gift inn før hun suger blod, og det er dette som gjør at stikkene kan klø.

Vi har heldigvis ikke de farligste typene med mygg her i Norge, så malaria og denguefeber er ikke sykdommer vi trenger å være redde for. Men, vi kan få bærplukkersyken eller harpest (eller tularemi), selv om dette er sjeldent.

Ved å ha en Mosquito Magnet i hagen denne sommeren, har du et mye bedre utgangspunkt for neste sommer da det vil være svært få eller ingen egg som klekkes når været blir varmere.

Hvor lang tid tar det? 

Du vil merke forskjell etter 7-10 dager, og etter 4-6 uker vil du nærmest være kvitt all mygg og knott.

Mosquito Magnet Pioneer er 50 ganger mer effektiv enn andre lignende apparater, og har mer enn 12 års forskning som grunnlag for konstruksjonen. Nettet inne i mygg- og knottfellen har en kapasitet på opptil 12.000 mygg, så dette er ikke noe som du trenger å skifte ofte med mindre du har et større problem i hagen. Og slik ser en fangst med 12.000 mygg og knott ut ...

 

Unike egenskaper

Med en solid konstruksjon og noe forbedring fra forgjengeren sin er Mosquito Magnet en god investering for deg som er lei av å smekke, jage eller slå etter mygg. Den kan stå ute i all slags vær, og fungerer døgnet rundt uten å gi fra seg støy. Den omtales som verdens beste myggmaskin for mygg og knott, og det sier litt. Maskinen lokker, fanger og reduserer myggbestanden og gjør at du kan nyte sommeren maksimalt. Det følger med en 15 meter strømkabel, og maskinen bør settes i nærheten av der myggen eller knotten reproduserer seg, som ofte er fuktige områder eller vegetasjon. Ta også høyde for den vanligste vindretningen, for maksimal og rask effekt.

Hva kan du bruke all myggen og knotten til? 

Når nettet har begynt å fylle seg opp, må du tømme det - men hvor? De døde insektene kan brukes som mat til fugler, akvariefisk eller andre insektselskende husdyr. Det fungerer ypperlig som gjødsel til gressplenen, eller du kan helt enkelt kaste de i kompost eller skylle de ned i toalettet.

Ekstrautstyr - kjekt å ha 

Mosquito Magnet Pioneer har også noe ekstrautstyr. Det finnes dekke til både maskin og propantank, ekstra nett og rengjøringspatroner. Har du vært veldig plaget med mygg eller knott kan det være lurt med en rengjøring eller to i løpet av sesongen, men i utgangspunktet holder det fint ved sesongslutt.

Hos Europris finner du Mosquito Magnet i tillegg til en rekke andre produkter du kan bruke i kampen mot mygg. Vi er overbevist om at denne myggmaskinen er løsningen for en myggfri sommer. Ta grep og sørg for at dere kan nyte sommeren uten mygg, knott og kløe.