Dato: 2020

17. Mai hjemmeogså for Komikerfrue

Selv om Marna, barna og mannen i likhet med resten av oss må belage seg på stort sett å feire 17. mai hjemme i år, er en ting sikkert: feiring blir det lell! Det gjelder bare å tenke positivt og, hvis man har barn, ikke glemme at dette først og fremst er deres dag.

Så i stedet for å fokusere for mye på det vi ikke kan gjøre, må vi ganske enkelt gjøre det beste ut av det vi kan: ha det moro fra morgen til kveld.

Finn frem med finstasen!

Ingen grunn til å la penklærne bli hengende i skapet. Det blir jo ikke ordentlig 17. mai uten. Er barnas bunadsko for trange eller blusen for liten? Eller finner ikke mannen din sløyfen fra i fjor? Ta det med ro, Europris har det.

Se kategori: Festdrakt til barn

Moro vi har fra morgen til kveld

Selv om vi ikke kan samles for å leke i barnas skolegård, er det ingen grunn til å kjede seg for det. Enten du har en hage eller uteplass å leke i, eller må arrangere lekene inne, det kan jo også finne på å hølje ned, er det masse gøy å finne på. Arranger familiemesterskap i klassiske grener som sekkeløp og potetløp. Eller ta et slag dart eller badminton. For å nevne noe, De aller minste kan ha det mye moro med å blåse såpebobler.

Se kategori: Uteleker

En ren grill er en ren fornøyelse

Har du ikke startet grillsesongen enda er det kanskje på tide med en grundig rengjøring av grillen først? Grill er jo genialt fordi det både er enkelt å lage den maten de voksne har mest lyst på samtidig som unga får spise så mange pølser de orker, hvis de heller vil det. Og det vil de jo.

Les også: Komikerfrue får vasketips fra Leni

Vurderer du ny gassgrill? Sjekk vårt utvalg her

Pyntet i rødt, hvitt og blått

Det er ikke så mye som skal til for å skape skikkelig 17. mai-stemning der du måtte være. Europris har massevis av flagg, lys, servietter, tallerkener, sugerør, kopper og mye mer i flaggfargene.

Og er du skikkelig kreativ (som meg;)) innser du at bringebær, blåbær og pisket krem er….ja, rødt, hvitt og blått - og godt. I bunnen av glassene har jeg knust noen kjempegode knuste glutenfrie cookies som jeg har bakt (kremt), stekt selv.

Is, is og mere is…

... og popcorn, brus, chips, kjeks, smågodt og sjokolade. Er det en dag i året barna får styre inntaket av søtsaker selv er det 17. mai. Så får man heller være litt restriktiv med lørdagsgodtet dagen før.

Se kategorier: Sjokolade - Snacks & potetgull - Brus & cider