Vi ville ikke vært det samme uten...

...folka våre! Europris har vokst fra én enkeltstående butikk til å bli en landsdekkende kjede. Det hadde vi aldri klart uten alle dem som går på jobb hver dag for at du skal ha en hyggelig opplevelse i butikkene våre, og handle gode produkter til lave priser. Vi tror de bestr folka velger oss fordi vi er opptatt av å ta vare på alle, og jobber systematisk med inkludering, trivsel og faglig utvikling.

For å være sikker på at vi ikke glipper har vi ansattundersøkelser hvert år, og vi er utrolig fornøyde når vi ser at tilbakemeldingene er gode. Samtidig vet vi at det å finne og beholde de beste folka også i fremtiden ikke skjer av seg selv.

Inkluderende arbeidsplass

Vi vil at alle skal trives på jobb og vi er opptatt av et inkluderende arbeidsliv.

Vi legger vekt på arbeidsnærvær og gjør helsefremmede tiltak. ​I tillegg tilbyr vi praksisplasser og arbeidstrening, og har et kontinuerlig samarbeid med NAV​

Europris Akademiet

Våre medarbeidere får god opplæring og mange muligheter for utvikling.

Vi tilbyr ulike kurs gjennom Europris Akademiet, som er tilgjengelige for alle i organisasjonen. I tillegg holder vi lokale samlinger for faglig utvikling, bygging av relasjoner og deling av erfaringer.

Flere ansatte har allerede skaffet seg gult belte i vårt pågående LEAN-prosjekt, og enda flere skal det bli.

Rammebetingelser

Rammebetingelser: Vi overholder hovedavtaler, tariffavtaler og arbeidslivets regelverk.

Aktuelle artikler

Søk din første sommerjobb hos Europris

Leter du etter din første sommerjobb? Søk hos Europris, du trenger nemlig ikke erfaring! Vi åpner dørene for alle som er ivrige etter å lære og vokse.

Les artikkelen her.

 

Gratulerer med kvinnedagen!

Vi feirer de kvinnene som har ledet veien før oss, de som lyser opp hverdagen vår, og de unge som er fremtiden. Hils på noen av de mange fantastiske damene som bidrar til å gjøre Europris bedre.

Les artikkelen her.

Trine Engebretsen

I 2016 startet Trine som praktikant hos Europris via NAV, og siden da har hun utvist en sterk vilje til å lære og vokse. Hun er i dag vår leder for tradisjonell markedsføring og pakningsdesign.

Les artikkelen her.

Sandra Barros

Bli kjent med Sandra, som startet hos oss som ekstrahjelp og nå er butikksjef for Europris Skedsmo. Hun er et eksempel på at det er lurt å gripe mulighetene med åpne armer.

Les artikkelen her.

 

Artikkeloverskrift

Her kommer selve teksten til artikkelen.....

Artikkeloverskrift

Her kommer selve teksten til artikkelen.....