Juletrelys for inne og utendørs bruk

Juletreet er kronen på verket i juletiden, og juletrebelysning den mest essensielle pynten. Å kle treet i finstasen er en av julens hyggeligste oppgaver, og for mange en hyggelig aktivitet gjøres i fellesskap. Enten du holder fast på tradisjonen om å pynte treet lille julaften, eller tilhører dem som har treet ferdig dekorert i adventstiden, liker å pynte tradisjonelt eller har et mer stilistisk preg på treet, finner du juletrebelysning som passer hos Europris.

Her finner du lys som imiterer stearinlysene til å klipse på greinene, lyslenker som fyller treet med ørsmå lysglimt, runde baller og julekuler med lys. All vår innendørs juletrebelysning leveres i varmhvit som gir ekstra lun og varm julestemning. Har du kanskje et juletre i hagen, eller noen epletrær du har lyst til å pynte, finner du også et stort utvalg varmhvit, utendørs juletrebelysning hos Europris.

MERK: Alle utendørs juletrelys har minimum kapslingskasse IP44, og alle innendørs juletrelys har kapslingskasse IP20.

Juletrelys fra topp til tå

Den enkleste måten å få til en pen og jevn juletrebelysning er å startet øverst og jobbe deg nedover. Det finnes lysslynger og -lenker i mange ulike lengder, og det beste er om du har en lyslenke som er lang nok til trehøyden slik at den ikke stopper halvveis. Snurr lysene jevnt rundt treet fra toppen og helt ned til foten av treet. Husk at du trenger mer og mer lenge lenke etterhvert som treet blir bredere så velg heller en lenke som er litt for lang enn litt for kort.

Og høyt i toppen…

Prikken over i´en er julestjernen, eller toppstjernen. Tradisjonelt sett er stjernen det siste som settes på, og spenningen er den samme hvert år… Er man heldig sitter den som et skudd (les: rett) på første forsøk, men like ofte må man rett og slett kunne se sjarmen i en stjerne som kanskje henger litt på snei. Se vårt utvalg av vakre, stemningsfulle toppstjerner både med og uten lys.