Hagebord, utebord og diverse utestoler

Den norske sommeren er kort, og derfor er det desto viktigere å nyte de gode og varme stundene man får på stranda, på campingplassen, fjellet eller i sin egen hage. For disse anledningene finner du et stort utvalg hagebord, utebord, campingbord og utestoler som fluktstoler, tilbakelente strandstoler og campingstoler. For deg som foretrekker total avlsapping, har vi hengekøye med stativ. Vi har også hagedusj, strandmadrass og den klassiske regissørstolen.

Utendørs bord og stoler for uteplassen

Nå har tiden kommet for å sette i stand områdene utendørs. Europris har et stort utvalg av hagemøbler og utstyr som vil gjøre din hage til en liten oase, og hvor du virkelig kan nyte sommeren ute.

Uteområdene våre er viktige for oss, og det er veldig viktig at de fungerer optimalt, da været kan være ustabilt. Ved å ha et velfungerende uterom vil du kunne bruke dette i større grad, selv om det er både litt vind i lufta og varmegradene uteblir. Hos oss får du hagemøbler og utstyr til de aller fleste behov. Det kan være en større investering hvor du trenger det meste nytt, eller om behovet er et enkelt utebord. Du kan endre et helt bruksområde på en gruppe ved å tilføre et nytt hagebord eller en ny solstol. Med våre priser vil du ha mulighet til å kjøpe akkurat det du ønsker deg, uten å måtte nedprioritere.

Spisebord eller hagebord - vi har det du trenger.

Innen spisebord har vi mange varianter, og du kan fint kombinere flere av disse med forskjellige stoler og annet tilbehør. Orlando har blitt en klassiker som er laget av kunstrotting, og som har det moderne utseendet vi nordmenn har blitt så glad i. Det er enkelt å holde rent og å vedlikeholde. Dette materialet kan stå ute i vær og vind. Skagen er en mer minimalistisk variant som finnes i både Skagen (hvit) og Skagen (sort). Dette bordet er i lakkert aluminium og er stilrent uansett hvilken farge du velger. Lucca er en tredje stilvariant med aluminium og kunsttre i bordplaten. Alle våre hagemøbler er enkle å holde pene, år etter år.

Cafésett og caféstoler - perfekt for deg som ikke har mye plass

Er det en balkong, veranda eller en mindre terrasse du skal møblere, kan cafesett være en flott løsning for deg. Dette tar liten plass og er i moderne og lekkert design. Det kan også være en god løsning å plassere en cafestol og et cafebord ved inngangsdøren, det skaper en varm og elegant velkomst til deg selv og gjestene dine. De er rimelige i pris og enkle å plassere. Mange bruker også disse bordene som et større blomsterbord, hvor du kan dekorere med blomster, grønne planter og andre energigivende vekster. Et cafesett er en rimelig, god og elegant løsning for de fleste små uterom.

Den klassiske hagebenken

Hagebenken er en gammel og god tradisjon i norske hager. Den er dekorativ og lager en varm og koselig stemning. De kan fint kombineres med et bord, som en liten sofa. Vi har flere typer av hagebenk og også de som er kombinert putekasse og benk, eller annen oppbevaring og benk. En fantastisk smart og populær løsning. Disse benkene er i tillegg dekorative og passer fint sammen med en gruppe. De enkle benkene kan stå alene, f.eks. sammen med blomster eller under et tre. De er perfekte for borettslag eller offentlige parker. De er laget av stål og kunst tre og er mer eller mindre vedlikeholdsfrie.

Hagestoler for enhver anledning og behov!

Stolene vi benytter i hagene våre er viktige og det er lurt å bruke litt tid på å velge. Det er disse vi skal sitte i på varme og late dager, og da er det grunnleggende med komfort. En hagestol er ikke bare en stol, den krever litt mer. Vi har et bredt utvalg av utestoler og stoler til bruk i uterommene våre, fra de enkle trådstolene, til store solstoler eller hvilestoler med ekstra komfort. Vi har også mange varianter av puter, hvor du enkelt kan endre uttrykket på hagestolene dine for en liten sum.

Spisestoler og stablestoler - Til hverdags og grillfest

En behagelig spisestol er viktig for å få en god grillmiddag til å smake ekstra godt. Spisestolen Skagen er en kraftigere stol, med kunstrotting og god pute. Mens Roma er en enklere variant, uten pute, men med behagelig, flat kunstrotting. Denne kan i tillegg stables.

Har du mye besøk er det lurt å ha noen stablestoler. Disse er rimelige i pris og enkle å oppbevare. En stablestol tar liten plass og er gode å sitte i. Du kan invitere mange til grillfest og fortsatt bruke det samme bordet, da de tar veldig liten plass rundt hagebordet.

Solstoler - Deilig luksus i egen hage

En god solstol er en deilig luksus å ha i egen hage. De finnes i mange varianter og vi har selvfølgelig utvalget. Du kan velge mellom 5-posisjonsstol eller 7-posisjonsstol. Det vil si at de har 5 eller 7 hakk og kan med det gi en nøyaktig posisjon der du vil ha stolen din. Solstolene våre er store, robuste og varige. Solstolene kan klappes sammen når de ikke er i bruk og vi har både puter og frottétrekk til disse behagelige stolene. De er perfekte til hytta, brygga eller hjemme i egen hage. Har du en større båt, kan disse stolene gjøre en stor forskjell på sittekomforten ombord. Baden-baden stolen er en klassiker og bestselger hos Europris. Den har 7-posisjoner og er utstyrt med en egen nakkepute, som igjen gir en ekstra god hvilestilling.

Hvilestoler - Den ultimate komforten

Den ultimate komforten finner du i en god hvilestol. De er større enn en tradisjonell hagestol, og med myke, tykke puter. Flere av modellene har en hendel på siden av stolen, hvor du vipper frem underdelen til en fotstøtte, og kan med det legge deg mer eller mindre rett ut. Dette er det perfekte stedet for en ettermiddagshvil. Modellene Leo og Roma er begge i kunstrotting med en solid ramme. Begge har fothviler og tykke, gode puter. Comfy stripe er en mer klassisk hvilestol i hvitlakkert stål, med en lekker stripet pute. Denne bruker du armlenene til å justere vinkelen på.

Campingstoler og campingbord til campingturen

Etter noen år nede i en liten i bølgedal har camping igjen blitt en stor favorittaktivitet for nordmenn. Det gir en helt spesiell frihetsfølelse å kunne pakke sammen utstyret, reise og slå seg ned akkurat der du selv ønsker. Teltene har større komfort nå og er sikrere mot både mygg og vann, enn de var på 70-tallet. Vi har det meste av utstyret du trenger for en vellykket campingtur, blant annet campingbord og campingstoler som er lette i vekt, holdbare og enkle å frakte. Disse kan lett klappes sammen, enten for oppbevaring eller for selve campingturen. Vi har til og med campingstoler med varmeelementer for de kjølige kveldene ved bålet.