Vårt ansvar i samfunnet

Vårt samfunnsansvar

Med underkant av 300 butikker over hele Norge er vi en viktig del av mange lokalsamfunn. Vi er nærbutikk, skattekammer, møteplass og arbeidsgiver. I samarbeid med NAV tilbyr vi arbeidstrening og praksisplasser. Selvsagt er vi sponsor. For våre lokale idrettslag, barneidretten og hjertesaker. Og så er vi rause med å gi bort produkter til prosjekter, lokale initiativer, festivaler og organisasjoner. Dette gjør vi fordi vi vil skape verdier lokalt, og bidra til at alle i våre nærområder har mer til overs. 

Handelens miljøfond

Vi ønsker å bidra til å redusere plast i naturen. Derfor er Europris stolt medlem av Handelens Miljøfond, som jobber for nettopp dette.

Handelens Miljøfond er Norges største private miljøfond, som er dedikert til dedikert til å bekjempe plastforsøpling og fremme sirkulær økonomi.

De gir støtte til prosjekter som:

• reduserer plastforsøpling
• øker plastgjenvinning
• reduserer forbruket av plastposer

Vi støtter prosjektene gjennom vårt medlemskap i Handelens Miljøfond.

Les mer om vårt medlemskap her.

 

Sponsor

Selvsagt er vi sponsor. For våre lokale idrettslag, barneidretten og hjertesaker. Og så er vi rause med å gi bort produkter til prosjekter, lokale initiativer, festivaler og organisasjoner. Dette gjør vi fordi vi vil skape verdier lokalt, og bidra til at alle i våre nærområder har mer til overs.

Aktuelle artikler

Pant din gamle hagegruppe og få rabattkupong hos Europris

Bytt din gamle hagegruppe med en 300-kroners rabattkupong, for kjøp av ny hos Europris. Dette prosjektet er i samarbeid med Fasvo i Fredrikstad og REBELL Bærekraftssenter i Tromsø.

Les hvordan du panter her.

Vi er med på det store posekuttet

I Europris jobber vi aktivt med å redusere plast på flere områder. Dette innebærer blant annet at vi er med på det store posekuttet. 

Les artikkelen her.

For hver pose solgt går 3 kr til Handelens Miljøfond

Handelens Miljøfond er handelens samlede storsatsing for å løse miljøproblemer knyttet til plast. Fra 1. mai 2024 gir vi 3 kroner til Handelens Miljøfond for hver plastpose solgt hos oss.

Les artikkelen her.