Pant din gamle hagegruppe og få rabatt

Har du en hagegruppe som støver ned i boden? Vi ønsker å gi dine gamle hagemøbler et nytt liv og samtidig gi deg noe tilbake. Derfor tester vi nå ut en panteordning for hagegrupper i Tromsø og Fredrikstad.

"Det beste du kan gjøre er å bruke hagemøblene så lenge som mulig selv, men skal du uansett kjøpe nytt – pant de gamle" sier Trude Mork Alnæs, Leder for bærekraft i Europris.

Hva er panteordningen?

Vi gir deg muligheten til å bytte inn din gamle hagegruppe mot en rabattkupong på 300 kroner. Kupongen du mottar kan du bruke til å kjøpe ny hagegruppe hos Europris. Dette tilbudet kommer gjennom et samarbeid med Fasvo i Fredrikstad og REBELL Remiks Bærekraftssenter i Tromsø. Alt du trenger å gjøre, er å enten levere møblene direkte til Fasvo eller REBELL selv, eller å kontakte en av dem for å ordne gratis henting.  

I første omgang testes denne panteordningen for kunder i området Fredrikstad og Tromsø. 

Slik panter du hagegruppen din

Steg 1: Ta kontakt med Fasvo i Fredrikstad eller REBELL i Tromsø

Vi sjekker først om møblene dine kan selges videre. Varene som leveres kan være godt brukte og trenge litt oppfriskning, men fortsatt kunne glede andre. Deretter ordner vi med henting, eller forteller deg hvor du kan levere dem.  

 

Fasvo i Fredrikstad

  • Telefonnummer: 404 38 215.
  • Adresse: Pancoveien 9, 1621 Gressvik 

 

REBELL Bærekraftssenter i Tromsø

  • Telefonnummer: 476 24 206 (hentetjeneste) 453 93 559 (butikken).
  • Adresse: Kvaløyvegen 329, 9016 Tromsø 

Steg 2: Lever inn og motta rabattkupong 

Når du overleverer din hagegruppe til Fasvo eller REBELL, gir de deg en rabattkupong på 300 kroner som du kan bruke til å kjøpe ny hagegruppe hos Europris.  
Dine gamle hagemøbler får nå et nytt liv med nye eiere, de selges nemlig videre til andre kunder hos Fasvo og REBELL Bærekraftssenter. 

Mer informasjon om panteordningen

  • Kampanjen varer fra 22. april til 30. juni. 
  • Rabattkupongen din er gyldig fram til 31. juli 2024, og kan benyttes i utvalgte Europris-butikker i Fredrikstad og Tromsø. 
  • Rabattkupongen kan ikke benyttes på single stoler, single bord, putekasser og kafésett/bistrosett.   
  • Rabatten kan ikke tas ut i kontanter eller gavekort.   
  • Hagegruppen du leverer til Fasvo eller REBELL kan være godt brukt og trenge litt oppfriskning, men må fortsatt kunne glede andre.  
  • Hvis hagegruppen ikke er salgbar eller kan enkelt repareres så kan du velge at Fasvo eller REBELL henter den ødelagte hagegruppen for 500 kr. Fasvo og REBELL sorterer materialene og gjenbruker det som kan gjenbrukes. 

Du kan benytte gavekortet i følgende butikker

Fredrikstad: Europris Fredrikstad (Dikeveien), Europris Ørebekk, Europris Begby, Europris Sellebakk og Europris Kråkerøy. 
 
Tromsø: Europris Tromsdalen, Europris Stakkevoll og Europris Langnes. 

Om våre samarbeidspartnere

Fasvo i Fredrikstad

F.v.: Alaa Haleem Saaed butikksjef Ørebekk, Ellinor Spernes butikksjef Begby, Morten Mjelde butikksjef Dikeveien, Anette Ludvigsen butikksjef Sellebakk, Kristin Holberg arbeidsleder Fasvo, Ole Johansen arbeidsleder FASVO og Truls R. W. Jensen avdelingsleder service Fasvo. 

Fasvo er en vekstbedrift i Fredrikstad som jobber for å inkludere mennesker med ulike utfordringer i arbeidslivet. De driver også Bruktmarked, som er en av de største gjenbruksbutikkene i Østfold.  

"Vi håper at dette blir en lokal suksess, hvor Europris og Fasvo bidrar til mer bevissthet om gjenbruk," sier Morten Huth, Daglig leder hos Fasvo.

REBELL Bærekraftssenter i Tromsø

F.v.: Randi Lockertsen Senterleder REBELL, Jarl Audun Isaksen kundeveileder/sjåfør REBELL, Knut William Hallen medarbeider REBELL, Merethe Charlotte Solvoll butikksjef Europris Langnes, Eivind Georg Lian butikksjef Europris Stakkevoll, Ragna Kristin Mørk ass. butikksjef Europris Tromsdalen. 

I Tromsø finner du REBELL Remiks Bærekraftssenter, de har som mål å være et fyrtårn for miljøsamarbeid i Nord-Norge. Her finner innbyggere stort utvalg av gjenbruksvarer.

"Vi trenger det du ikke lenger bruker. Derfor er vi veldig glade for å tilby hentetjeneste for din hagegruppe. Hos Rebell er vi alltid på jakt etter møbler til gjenbruk. Det er stor etterspørsel, og du kan bidra med at din hagegruppe kommer til nytte et annet sted, og vi tar litt mer vare på miljøet vårt. Gjør møblene klare, så henter vi gratis i Tromsøområdet", forteller Randi Lockertsen, Leder REBELL Bærekraftssenter

Vi håper at dette blir vellykket slik at vi sparer miljøet og bidrar til gjenbruk! 
 
Har du spørsmål til panteordningen, ta kontakt med:  
 
 Fasvo i Fredrikstad 
Telefonnummer: 404 38 215 
 
REBELL Remiks Bærekraftssenter i Tromsø 
Telefonnummer: 476 24 206 (hentetjeneste) 453 93 559 (butikken) 
 
Kundeservice Europris 
Kontaktskjema: https://www.europris.no/ep/kontaktskjema 
E-post: kundeservice@europris.no