GARN MED ULL

Noe av det hyggeligste man kan få i gave er et par skikkelig gode ullsokker eller ulltøfler i 100% ull. Hos Europris har vi et godt utvalg i ullgarn som egner seg både til strikking, hekling og toving.

Dersom du vil strikke et plagg som holder godt på varmen, er ullgarn helt enestående til dette. Det er nesten ubegrensede muligheter med ullgarn, og utseende og kvalitet på ullgarn varierer fra sauerase, behandling og innfarging.

Visste du at ull har en helt naturlig egenskap og fordel ved at den regulerer kroppstemperaturen både når det er kaldt og varmt? Akkurat dette er en av de største fordelene ved å bruke ull til ditt neste prosjekt. En annen klar fordel er at ull kan absorbere opptil 35% fukt uten at du blir kald eller merker at du er for varm eller svett. Ulltøy er derfor helt perfekt - året rundt! Det finnes også ulike garnkvaliteter som ikke klør, og som derfor passer til både barn og voksne.

Hos Europris har vi et stort utvalg av forskjellige garntyper, som alle passer ulike type plagg og prosjekter. Vi har blant annet et fritidsgarn som passer perfekt til strikking, toving og hekling, og et sportsgarn som er spesielt godt egnet til den aktive samt kofter og gensere til store og små.

Og du, husk å følge vaskeanvisningen til garnet du bruker i dine prosjekter. Ull har svært følsomme fiber som trenger rett pleie og temperatur for å beholde de gode kvalitetene og passform så lenge som mulig.

Miksgarn med ull

Strikkeoppskrifter som er godt egnet for ullgarn